Tacogratäng till middag

/ Permalink / 1
Idag lagade jag maten här hemma. Oftast är det Robin som gör det, men idag var det min tur. Tacogratäng och hemgjord guacamole blev det, enkelt och gott! Hojta till om ni vill ha recept :)

Fort ska det gå

/ Permalink / 0
Frida skrev vid tio över att hon är påväg hit. Då stod jag i pyjamas och lade på foundation, haha. Men det gick bra iallafall, nu är jag färdigfixad, och hon har inte kommit än. Tur det :P

Klick klick

/ Permalink / 0
Jag klickade hem lite nytt från ellos häromdagen, både till mig och till lägenheten. Koftan har jag tittat på många gånger, och nu var den nedsatt ännu en gång, så jag slog till. Den vinröda tröjan är väldigt fin med svart spets på ärmarna. Vanliga bas t-shirts kan man inte ha för många, och jag äger faktiskt ingen grå.
Sängkappa har jag velat ha länge eftersom jag tycker våran säng är så ful :p och kökshandukarna var så fina, så det fick följa med två stycken av bara farten. Allt som allt gick det på runt 500 kr, så det var ju ingen större fara :) Hoppas bara att allt passar bra, det är så jobbigt att hålla på och skicka tillbaka grejer..
Till top