Crosstrainer

/ Permalink / 1
Min crosstrainer kom idag, så nu står den på plats. Jag är jättenöjd, den är både snygg och bekväm. Däremot var den lite större än vad det kändes som när vi tittade på den i butik, men det gick bra ändå. 5499 kr kostade den på Intersport.
 

Nyköping

/ Permalink / 3
Idag tog vi en tur till Nyköping för lite strosande. Första stoppet blev Stadium Outlet där jag handlade träningskläder för 900 kr. Sen åkte vi in till stan och tittade i lite butiker. Glitter hade finfin rea - 5 reasmycken för 50 kr, oavsett tidigare pris. Så det blev några söta halsband. Hittade ett linne och två bhar på h&m och en skitsnygg skinnväst på Cubus för bara 99 kr. Sen har vi även beställt en crosstrainer som vi (jag) får hem förhoppningsvis på onsdag.
Efter shoppingen åkte vi till hamnen och åt köttbullesmörgås. Sen spelade vi minigolf - jag vann - och till sist köpte vi glass innan vi åkte hem igen. Väl hemma åkte vi till Robins föräldrar och lämnade tillbaka bilen, och jag joggade hem därifrån. Nu har jag duschat och så. Ska bara måla naglarna, och sen ska vi se på film.
 
 
Till top