Påskgodis

/ Permalink / 1

Vi firar inte påsk i år, men småsyskonen ska iallafall få lite godis imorgon när vi ses. Gjorde ordning små påsar istället för påskägg. Både finare och billigare.

Omplantering

/ Permalink / 1
Idag har jag pysslat med att plantera om alla krukväxter. Några gamla stackare slängde jag faktiskt, men dom hade hängt med i bra många år. (Plus att dom var skitfula.) Gjorde om lite i fönstren när jag ändå höll på, bytte ytterkrukor och så. Det blev mycket fräschare än innan, och det är ju alltid skönt! Nu behöver jag bara köpa en stor ytterkruka till den största av växterna, sen är jag nog ganska nöjd :)

Vårkläder

/ Permalink / 1
Gjorde precis en liten beställning på h&m. Allt detta för ca 200 kr, inte dåligt. Behöver lite fint att ta på mig, har bara tråkiga kläder i garderoben. Det enda jag har gott om är snygga vårjackor, haha! Fyndade en superfin jeansjacka på second hand förra veckan för bara 50 kr. Har även en ny militärgrön från h&m med skinnärmar, en till militärgrön second handfyndad, en kavaj som jag köpte på myrorna i höstas som jag inte har hunnit använda än, och så min vinröda. Så nu får det gärna bli lite varmare så jag kan använda alla snygga jackor ;)
Till top