Lite mer nytt

Böcker / Permalink / 0
 
Sista bokbeställningen på ett tag bestod av Rosengädda, Hans Koppel och Kronjuvelerna. De andra två köpte jag på coop när vi var i Eskilstuna för ett par veckor sen. Det är som sagt smockfullt i hyllorna här hemma nu, så nu måste jag läsa lite innan det får flytta in fler böcker. Har så himla mycket nu som jag vill läsa, så det är bara att sätta igång :)

Några loppisfynd

Böcker / Permalink / 0
Såhär ser bokhögen ut som jag fick med mig hem från min second handrunda. Haha, jag tror tanterna inne på Röda korset känner igen mig (köper inte alls ofta böcker där, hehe) för jag fick kolla i en låda med nyinkomna böcker som de inte hade packat upp ännu. Hehe. Mycket bra fanns det, men jag hade läst det mesta.
Tea Shop boken kunde jag inte motstå, så sött omslag! Inte undra på att bokhyllorna här hemma svämmar över...

Ett besök på biblioteket

Böcker / Permalink / 1
Idag efter jobbet tog jag en liten runda på stan, och jag sprang även in på biblioteket en sväng. Och det var ju himla bra att jag gjorde det, för oj vad mycket böcker det fanns som jag vill läsa. Och då tittade jag ändå bara på ungdomshyllorna. Haha! Lånade med dessa hem iallafall, och jag ser fram emot att läsa alla tre. Det blev lite böcker både på Röda korset och Pingstkyrkan också, ska visa senare. Kom på att jag inte har visat mina senaste inköpta sen typ två veckor tillbaka heller, så det ska jag också göra. Men först ska jag städa.
Till top