Mina julklappsböcker

Böcker / Permalink / 1
Den här fina bokhögen fick jag i julklapp. Egentligen fick jag två exemplar av miss Peregrines hem för besynnerliga barn, en av pappa och Michela och en av Rafaela, men jag bytte den ena mot Spökstaden. Spökstaden har jag velat läsa såååå länge, så jag har redan hunnit börja med den.
Mari Jungstedt är ingen favorit, men jag har ändå läst nästan alla hennes böcker. Har en kvar att läsa innan denna som är nummer 11 i serien. Man kan ju inte sluta där, måste ju få veta hur det går, haha.
 
Hoppas ni har haft en skön jul allihopa! Jag hade den bästa på många år trots en massa krångel på jobbet. Struntade i stressen i år, och fick en lugn och skön helg. :)

Vampire Academy

Böcker / Permalink / 1
Sista bokköpet i år blev Vampire Academy boxen. Sen får jag bara köpa skolböcker har jag bestämt, men jag kände ändå att jag behövde en liten (?) belöning för att jag kom in på skolan jag hade sökt och kommer ha ganska fullt upp i vår. Mer om det senare. :)
 
Tycker det är synd att första boken har fått ett tråkigt filmomslag istället för samma fina som resten av serien. Men ändå, för att vara filmomslag var det inte så illa, så jag ska inte klaga. Jag såg filmen för kanske två veckor sen, och blev så himla sugen på att läsa klart serien. Jag har läst de två första, och jag tyckte filmen gjorde boken rättvisa faktiskt. Första boken samt filmen ska vi läsa/se till nästa bokcirkelträff, så det passade mig ganska bra.

En hög med nytt

Böcker / Permalink / 1
Det där med att inte införskaffa fler böcker går sådär måste jag erkänna, haha. Men jag har rensat lite i bokhyllorna, så det går nog jämnt ut. Här är iallafall veckans skörd.
 
Shatter me och Unravel me har jag läst på svenska. Gillade dem väldigt mycket, så därför ville jag ha dem på engelska, Married by christmas önskade jag mig i julklapp förra året, och nu till slut köpte jag den. Hoppas hinna med att läsa den nu till jul. Pretty girl thirteen har jag för mig att jag har läst någonstans att den är bra (?), den verkar iallafall spännande. Toksnyggt omslag också. ;)
 
Till top