Minirecensioner

Böcker / Permalink / 0
Såg så mycket fram emot att läsa den här serien efter att jag var på författarträff med Sofie Sarenbrant i höstas. Tyvärr tyckte jag inte att den här boken var särskilt bra. Jag fastnade varken för karaktärerna eller handlingen, och jag tyckte mest det blev tråkigt. Som jag känner just nu kommer jag inte läsa fler böcker av Sarenbrant, tyvärr.
 
 
En helt okej bok. Inte så fantastisk som många säger, men jag gillade den. Den gick väldigt snabbt att läsa, och jag måste erkänna att jag inte engagerade mig jättemycket. Jag kommer nog inte att läsa något mer av författaren, men det känns bra att äntligen ha läst den här.
 
 
Det här seriealbumet älskade jag! Gillade verkligen alla karaktärer, och det var väldigt spännande. Snygg tecknarstil också, helt i min smak. Längtar efter att läsa volym två!
 
 
Den här boken köpte jag mest för det fina omslaget, och såhär i efterhand känner jag att det kanske inte var mitt bästa köp. Det var egentligen en ganska fin berättelse och bitvis kände jag att jag skulle kunnat tycka om den. Men den fångade mig inte alls. Den blev faktiskt ganska långdragen. Ingen ny favorit alltså.
 
 
Den här har jag hört så mycket bra om, men jag har ändå inte varit jättesugen på att läsa den. Den är ju ganska långt ifrån vad jag brukar läsa, så det är väl kanske därför. Jag tyckte iallafall om den när jag väl läste den, även om jag kanske hade förväntat mig lite mer. Den var väldigt fin, men också väldigt förutsägbar. Jag tror inte att jag kommer ge mig på uppföljaren, jag känner mig ganska nöjd med den här.
 
 
 

Nytt i hyllan - vecka 8

Nytt i bokhyllan / Permalink / 1
I år fanns det inte så mycket jag var intresserad av på rean, så det har "bara" blivit nio böcker allt som allt. Känner mig faktiskt ganska färdig, trots att jag inte ens har varit inne på akademibokhandeln.
 
Ensam på mars har jag lyssnat på som ljudbok, men jag ville ha den i bokhyllan också. Nidstången har jag också läst tidigare, men jag tänkte samla på mig den serien. Även tango för vilsna själar har jag läst, men jag samlar på Dillons böcker i inbundet. Man får passa på när de reas ut, för de är ju inte superbilliga annars.
 
Resten har jag inte läst, men jag hoppas att jag faktiskt gör det innan det är dags igen nästa år.

Olästa reaböcker från 2015

Böcker / Permalink / 3

Tio olästa böcker har jag från förra årets bokrea. Det känns inte så himla bra, särskilt med tanke på att jag har läst rätt många av böckerna jag köpte då, haha. Det kan eventuellt vara ett tecken på lite för många impulsköp.
Vissa är jag kanske inte jättesugen på att läsa heller, så de ska jag nog ta mig en funderare på om jag verkligen ska behålla. Men till exempel Tropper fattar jag inte varför jag inte har läst än. Älskar ju hans böcker!
 
Har ni mycket oläst från förra årets rea? Och har ni kanske läst något av det jag har kvar?
 
Till top