Read-a-long Heir of Fire (del 4)

Böcker / Permalink / 0
Jag och Nelly på Nellons bokblogg läser just nu Heir of Feire tillsammans. Under tiden vi läser kommer vi båda skriva lite vad vi tycker och tänker om boken.
 
 
Lite tankar om kapitel 52-68
 
Varning för spoilers!
ÄNTLIGEN är den här boken slut! Trodde aldrig jag skulle bli klar och få läsa nåt annat, haha! Men nu så.
 
Det blev faktiskt lite bättre mot slutet. Inte så jag skulle säga att det var jättebra, men iallafall uthärdligt.
Gillar verkligen Chaol och Dorians vänskap. Och jag tyckte verkligen om att Celaena befriade Rowan från Maeve, och att han valde att tjäna Celaena istället. Fint!
 
Är väldigt osäker på om jag ska fortsätta med serien faktiskt. Det blev som sagt lite bättre mot slutet, men jag vet inte om jag tycker det var värt att traggla med boken en hel månad för att få typ 50 sidor som var helt okej. Vi får se hur jag gör, men om jag fortsätter lär det dröja ett bra tag. Nu vill jag ha läslusten tillbaka och bara läsa en massa fantastiska böcker!

Read-a-long Heir of Fire (del 3)

Böcker / Permalink / 0
Jag och Nelly på Nellons bokblogg läser just nu Heir of Feire tillsammans. Under tiden vi läser kommer vi båda skriva lite vad vi tycker och tänker om boken.
 
 
 
Lite tankar om kapitel 36-51
 
Varning för spoilers!
 
Känner fortfarande att den här boken inte alls är något för mig, och jag kämpar mig verkligen igenom varje kapitel. Just nu är jag osäker på om jag kommer vilja fortsätta med serien efter den här. Men några höjdpunkter finns det ju iallafall.
 
Alltså när Celaena höll på att brinna upp och hon var tvungen att sänkas ner i kallt vatten. Läskigt att hon inte har kontroll över sina krafter! Och det är fortfarande så sorgligt att se hur mycket hon saknar Nehemia. Jag är glad att hon kommer bättre överens med Rowan nu så att hon inte behöver känna sig så ensam. Gillar hononom faktiskt. Slavmassakern var bara så hemsk :(
 
En sak jag verkligen gillade var när Dorian förstod att Chaol skickade iväg Celaena för att hon skulle vara trygg. Sorgligt att de inte pratar med varandra längre. Saknar Chaol, hade gärna sett att han var med mer. Gillar att Celaena iallafall har tänkt en del på honom, kanske att hon kan smälta lite.

Keeping her av Cora Carmack

Recensioner / Permalink / 0
 
Titel: Keeping her
Författare: Cora Carmack
Serie: Losing it #1,5
Förlag: William Morrow & Company
Utgivningsår: 2013
Sidantal: 110
Köp: Bokus
 
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Det här är alltså en novell som utspelar sig efter Losing it. Älskade ju den, så jag ville såklart läsa mer. Den här lilla bokan handlar i princip om att Bliss och Garrick åker till london, och Bliss får träffa hans familj och vänner. Ska inte avslöja mer än så. Älskar Bliss! Tyckte mycket om den här även om det inte är så mycket egentligen. Tacksam för allt jag får haha. Det hinner ändå hända en hel del på kort tid. Tyckte bättre om den här novellen än den som handlar om Kelsey, men sen var inte hon min favoritkaraktär heller. Tycker det är lite synd att det inte kom någon "fortsättning" på Faking it som var min favorit i serien.
 
Rekommenderar hur som helst denna till alla som gillade Losing it!
 
 
 
 
Till top