Rabbit Hayes sista dagar av Anna McPartlin

Recensioner / Permalink / 0
Titel: Rabbit Hayes sista dagar
Författare: Anna McPartlin
Serie: -
Förlag: Printz Publishing
Utgivningsår: 2015
Sidantal: 377
Köp: Adlibris / Bokus

Handling:
"Det var en vacker aprildag och fyrtioåriga Mia Rabbit Hayes älskad dotter till Molly och Jack, syster till Grace och Davey, mamma till tolvåriga Juliet, bästa vän till Marjorie Shaw och den enda stora kärleken i Johnny Fayes liv var på väg till ett hospice för att dö."

Under nio dagar får vi vara med Rabbit när hon försöker förlika sig med att hon måste lämna sin familj. Vi får följa Mollys kamp för att, mot alla odds, hitta ett botemedel mot dotterns cancer en irländsk mor ger aldrig upp. Och Juliet vem ska ta hand om henne? Alla vill, men vem är mest lämpad? Och har Juliet ens förstått hur illa däran hennes mamma är?
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Jag köpte den här nån gång i höstas efter att jag hade sett en fin resencion om den, kommer dock inte ihåg vart. Jag tänkte feelgood, men alltså.. Kallas det fortfarande feelgood när man snyftar sig igenom hela boken? Snarare feelbad kanske. Men även om den var fruktansvärt sorglig var den väldigt fin och kärleksfull, och jag älskade den! Jag tyckte särskilt om tillbakablickarna till när Rabbit var ung. Det är så mycket känslor, men jag tycker det känns äkta. Mitt i all sorg finns det mycket humor, och det är skönt. Det gör liksom att det blir uthärdligt att läsa fast man vet hur det kommer sluta. Men slutet var så fint, åh!
 
En ny favorit!
 
 
Till top