Minirecensioner

Böcker / Permalink / 0
Såg så mycket fram emot att läsa den här serien efter att jag var på författarträff med Sofie Sarenbrant i höstas. Tyvärr tyckte jag inte att den här boken var särskilt bra. Jag fastnade varken för karaktärerna eller handlingen, och jag tyckte mest det blev tråkigt. Som jag känner just nu kommer jag inte läsa fler böcker av Sarenbrant, tyvärr.
 
 
En helt okej bok. Inte så fantastisk som många säger, men jag gillade den. Den gick väldigt snabbt att läsa, och jag måste erkänna att jag inte engagerade mig jättemycket. Jag kommer nog inte att läsa något mer av författaren, men det känns bra att äntligen ha läst den här.
 
 
Det här seriealbumet älskade jag! Gillade verkligen alla karaktärer, och det var väldigt spännande. Snygg tecknarstil också, helt i min smak. Längtar efter att läsa volym två!
 
 
Den här boken köpte jag mest för det fina omslaget, och såhär i efterhand känner jag att det kanske inte var mitt bästa köp. Det var egentligen en ganska fin berättelse och bitvis kände jag att jag skulle kunnat tycka om den. Men den fångade mig inte alls. Den blev faktiskt ganska långdragen. Ingen ny favorit alltså.
 
 
Den här har jag hört så mycket bra om, men jag har ändå inte varit jättesugen på att läsa den. Den är ju ganska långt ifrån vad jag brukar läsa, så det är väl kanske därför. Jag tyckte iallafall om den när jag väl läste den, även om jag kanske hade förväntat mig lite mer. Den var väldigt fin, men också väldigt förutsägbar. Jag tror inte att jag kommer ge mig på uppföljaren, jag känner mig ganska nöjd med den här.
 
 
 
Till top