Nytt i hyllan - Juni

Nytt i bokhyllan / Permalink / 5
Det blev av någon konstig anledning väldigt mycket nytt i Juni också. Jag har semesterläsningen säkrad så att säga ;)
 
Jag gjorde en beställning hos bookdepository i slutet av förra månaden, och böckerna dök upp till slut. En i varje paket, inte alls frustrerande ;) Var "tvungen" att beställa lite uppföljare till böcker jag har älskat, och som banligt slank det ner lite mer också.
 
Månadens bok från English bookshop har jag ingen aning om vad den handlar om, men jag blev glad av det gula omslaget. Me before you har jag velat ha i den här utgåvan hur länge som helst, så jag passade på när jag hade rabatt på en valfri vara på akademibokhandeln.
 
Adlibris hade fyra för tre, och jag stod emot länge. Men sen fick jag ett mail om att det var sista chansen, och då sprack det. Hundar, hus och hjärtats längtan hittade jag på second hand, och den blev jag väldigt glad över eftersom jag samlar på Dillons böcker. Vill egentligen ha alla i inbundet, men jag kan ju byta ut den om det skulle vara så.
 
Själarnas bibliotek <3<3<3 Och så hade akademibokhandeln också fyra för tre plus en sudokubok på köpet. så ja... Jag är svag. Insåg när jag kom hem att jag redan har en av Dessens böcker på engelska, men jaja..
 
Och när jag redan hade lite ångest över att jag handlade för mycket på bokhandeln så hade ica maxi också bra pris på alla pocketar. Och då kunde jag ju inte låta bli.
 
Jag är iallafall hemskt nöjd med det mesta (hehe), och nu kan jag ju inte säga att jag inte har nåt att göra. Samma problem som vanligt har jag dock, hur ska jag få in alla böcker i bokhyllan?
 
 
Till top