Noras val

Böcker / Permalink / 0
Tack till B.Wahlströms för recensionsexemplaret!
 
Den tredje boken i serien om Nora och Patch börjar med att Nora vaknar upp på en kyrkogård utan att veta hur hon har kommit dit. Hon har varit kidnappad under tre månader, och har inget minne från fem månader tillbaka. Noras mamma och bästa vän döljer något för henne, och hon hallucinerar. Hon försöker såklart ta reda på vad det är som har hänt och hitta sin kidnappare. Jakten på kidnapparen visar sig bli en kamp för att stoppa en person som har makt att förstöra Patch och Noras kärlek för alltid.
 
Den här boken gillade jag bättre än nummer två i serien. Den är spännande ända från början när man inser att Nora inte minns någonting från de senaste fem månaderna, vilket är ganska märkligt eftersom hon "bara" har varit borta i tre månader. Då borde det ju inte bero på traumat efter kidnappningen, eller hur? Att hon inte kommer ihåg vad som har hänt under så lång tid innebär även att hon inte kommer ihåg Patch, vilket såklart ställer till en del. Med tiden så kommer minnena tillbaka lite i taget, tills Nora börjar få grepp om vad som har hänt.
Mittpartiet är lite segt, men så tycker jag det har varit i de tidigare böckerna också. Däremot tar det ordentlig fart i slutet, så ännu en gång ser jag fram emot att läsa nästa del som är den sista.
 
Bild lånad från förlaget
 
Till top