Du, bara av Anna Ahlund

Recensioner / Permalink / 1
Titel: Du, bara
Författare: Anna Ahlund
Serie: -
Förlag: rabén&sjögren
Utgivningsår: 2016
Sidantal: 340
Köp: Adlibris / Bokus
 
Handling:
Du, bara är en romantisk och hjärteknipande historia om sextonåriga John som blir kär i den två år äldre Frank. Frank är oturligt nog redan är tingad av Johns storasyster Caroline. Och Caroline är van att få som hon vill. John är van att backa, men det tänker han inte göra nu. Dessutom har Frank en egen vilja. Och ett krossat hjärta i bagaget, vilket krånglar till saker.

Det handlar också om en bästis, ett båthus, en pappershandel, ett hustak med utsikt över hela Uppsala, Nick Drake, Räddaren i nöden, tusen papperstranor och trädgårdsrosor från Svartbäcken. Och så en hel del sex.
 
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Den här boken har fått så mycket hyllningar, och jag förstår verkligen varför. Den är otroligt fin, och jag tyckte SÅ mycket om den.
 
Karaktärerna är så fint beskrivna, och det är så mycket känslor som ska få plats. Jag känner så himla mycket med alla genom hela boken. Historien känns väldigt genomtänkt, och allt viktigt får liksom ta plats. Jag gillar att det är mer fokus på just känslorna och inte så mycket på att det är en kille som blir kär i en kille. Det känns så naturligt på något sätt. Fint!
 
 
 
#1 - - Vargnatts bokhylla:

Kul att du också tyckte om den! :)

Svar: Tyckte den var så himla fin :)
TinaElisabeth

Till top