Månadsrapport: Oktober

Månadssammanfattningar / Permalink / 0
8 lästa böcker den här månaden, så lite lite bättre än förra. Jag har inte alls haft lika mycket tid till läsningen som jag brukar, men nu verkar det ändå som att det börjar ge med sig. Jag har iallafall bara läst bra böcker i oktober, så jag är nöjd även om jag hade velat hinna med fler.
 
108.To all the boys I've loved before - Jenny Han
109.P.S. I still love you - Jenny Han
110.Spring så fort du kan - Sofia Nordin (Inte med på bilden)
111.New moon the graphic novel vol.1 - Stephenie Meyer, Young Kim
112.Minnesbanken - Carolyn Coman & Rob Shepperson
113.Ronja Rövardotter - Astrid Lindgren
114.Den statistiska sannolikheten för kärlek vid första ögonkastet - Jennifer E. Smith
115.Silkesmasken - Robert Galbraith
 
 
Bästa bok: Den här gången blir det riktigt svårt att välja. Men det får nog bli To all the boys I've loved before.
Sämsta bok: Spring så fort du kan var inte direkt dålig, men den var inte lika bra som resten.
Månadens överraskning: Minnesbanken. Den var ett spontanköp på bokus rea, och jag tyckte om den väldigt mycket.
Månadens besvikelse: Att inte volym 2 av New moon finns att köpa än. Beroendeframkallande!
 
 
 

P.S. I still love you

Recensioner / Permalink / 0
"Lara Jean didn't expect to really fall for Peter. But suddenly they are together for real - and it's far more complicated than when they were pretending! A risque video of the two of them has been posted online. Will Lara Jean ever live it down? Peter is spending more and more time with his ex. Has he still got feelings for her? A boy from Lara Jean's past has returned, and so too have her feelings for him. Can a girl be in love with two boys at once?"
 
Jag började läsa den här direkt efter att jag läste ut To all the boys I've loved before eftersom jag inte fick nog av alla underbara karaktärer. Jag vet att många tycker att den här är ännu bättre, men om jag måste välja en favorit så blir det nog den första ändå. Men jag älskar den här också, och är lite ledsen över att det inte finns ytterligare en bok. Jag gillar Lara Jean och Peter väldigt mycket ihop, det är så fint när man ser att de verkligen tycker om varandra på riktigt och inte spelar. Jag tycker väldigt mycket om John också eftersom han är så himla gullig, men Peter är ändå min favorit. Och Kitty är fortfarande lika söt som i första boken. Har ni inte läst de här böckerna så tycker jag verkligen att ni ska göra det asap!
 
 

New moon: The graphic novel vol.1

Recensioner / Permalink / 0
"In the first installment of "New Moon," Bella and Edward find themselves facing new obstacles, including a devastating separation, the mysterious appearance of dangerous wolves roaming the forest in Forks, a terrifying threat of revenge from a female vampire and a deliciously sinister encounter with Italy's reigning royal family of vampires: the Volturi."
 
 
Ända sen jag läste Twilight som graphic novel har jag längtat efter att läsa den här med. Jag hade egentligen tänkt vänta tills volym 2 kommer ut, men det dröjer. Så nu köpte jag den iallafall, och det är jag glad för. Jag älskade ju Twilight, och den här är lika bra den! Gillar verkligen tecknarstilen, så fin. Twilightböckerna är inte direkt några favoriter, men jag älskar dem i det här formatet. Just New moon har jag alltid tyckt är den sämsta eftersom den är så deppig när Edward försvinner, men här ligger inte fokus riktigt lika mycket på det. Och jag gillar ju Jacob mycket mer än Edward.. Hehe.
 
Jag är så sugen på att hitta fler riktigt bra graphic novels, så tipsa mig gärna :)
 
 
 
Till top