Bästa söndagen på länge!

/ Permalink / 2
Har haft en så bra dag idag! Vaknade helt utvilad vid nio i morse. Fick massage och frukost på sängen av min fina, och sen låg jag kvar i sängen och läste till halv tolv ungefär. Sen gick jag upp och diskade lite och plockade ner alla vinterkläder i hallen. Sen kom Robin och hjälpte till med städningen, så vi städade ur och rensade i nästan alla garderober här hemma också. När vi ändå var igång tog vi tag i att sortera alla viktiga papper också. Så nu är det äntligen gjort! Vi var väl klara med städning osv vid tretiden, och sen lade jag mig på soffan och bläddrade i en tidning. Vid fyrasnåret gick jag ut på en promenad och plockade vitsippor. Spräckte mina jeans när jag skulle hoppa över ett dike, haha. 
 
Kom hem vid fem och satte mig i solen på balkongen en stund. Sen åkte Robin till sina föräldrar och jag såg det senaste Vampire Diaries avsnittet. Nu under kvällen har vi ätit och jag har duschat. Snart ska vi se på film och bara ta det lugnt tills det är läggdags. Mys!
 
 

Nytt mobilskal

/ Permalink / 2
Idag kom mitt egendesignade skal som jag beställde för ett tag sen. Bilden fotade jag för kanske två år sen, och jag tycker det blev fint. Nackdelen är väl att mobilen känns väldigt klumpig nu eftersom jag har använt den utan skal ett par månader. Men man vänjer sig väl :p

Chocolate chip cookies

/ Permalink / 1

Idag har jag hunnit med att baka lite kakor. Annars varvar jag mest mellan att läsa och kolla på dexter. Skönt med ledighet, men det ska också bli skönt att komma tillbaka till jobbet imorgon :)

Till top