Skön lördag

/ Permalink / 0
Har haft en näst intill perfekt dag idag. Vid elvasnåret gick Robin och jag och fikade på det nya cafét här i Flen. Världens godaste morotskaka! Mums! Sen kikade vi in i second handaffären som ligger precis brevid, och därifrån fick jag med mig en klänning och en kjol. Sen åkte vi in till Katrineholm där jag fick en stund för mig själv. Det blev tacopaj till lunch på Sultan, och lite strosande på stan. Hittade en fin tröja på Kappahl för 30 kr. Vid halv 3 åkte vi iväg mot Valla till Pappa där vi skulle fira Natasha som fyllde hela 6 år igår. Vi kom hem vid 6tiden, och då råkade jag somna och vaknade två timmar senare. Nu har vi precis ätit kycklingsallad. Imorgon åker jag till Eskilstuna för att träffa Frida. Sen är jag redo att jobba mån-ons.

Helgonet

Böcker / Permalink / 4

Känslan när man får ett paket i brevlådan med en bok man har väntat på i flera månader! Ni kan ju gissa vad jag ska göra när jag kommer in från promenaden med Tage. De tidigare böckerna i Hammarbyserien var väldigt bra, så jag har längtat efter att få läsa denna :)

Ett litet projekt

/ Permalink / 0


Hittade den här fina hyllan på second hand i måndags. Det enda felet är färgen, så jag ska måla om den. Ni ska få se när den är färdig, det kommer bli perfekt förvaring till mina kentskivor.

Till top