Trött!

/ Permalink / 1
Idag har jag varit fruktansvärt trött hela dagen. Sov väldigt dåligt inatt, så det är väl därför. Sov en halvtimme efter jobbet, och det hjälpte lite. Däremot fick jag huvudvärk, och det är väl inte så kul kanske. Hoppar iallafall över disk och städning idag, det kan vänta till imorgon.
 
Gjorde iordning en god smoothie till lunch idag för att få lite energi. Yoghurt, honung, mjölk och en massa goda bär. Hallon och blåbär bland annat. Mums!

Yves Rocher

/ Permalink / 1
Idag kom min beställning från yves rocher. Trevligt med snabb leverans, beställde i söndags kväll. Har aldrig blivit besviken på deras produkter tidigare, så jag hoppas jag blir lika nöjd den här gången.
Parfym + bodylotion fick jag med gratis för att jag fyllde år, sånt är alltid trevligt!

Tisdag

/ Permalink / 1
Bild från weheartit
Idag har varit en riktigt bra dag! Så fint väder! Var ute på en riktig långpromenad med Tage efter jobbet, en och en halv timme gick vi. Och sen blev jag så sugen på att laga mat, haha. Så nu står det en köttfärspaj i ugnen och jag har fått undan disken. Sen blir det tvkväll med hollywoodfruarna och kanske nån serie om jag orkar.
 
Dagens minus är väl att jag har fått punktering på cykeln. Så det blir att gå till jobbet imorgon. :/ Ingen större fara egentligen eftersom det inte är så långt, men iallafall.
Till top