Nytt i hyllan - Juli

Nytt i bokhyllan / Permalink / 4
I Juli blev det 7 nya böcker. Betydligt mycket mindre än i Maj och Juni, så jag är nöjd, haha.
 
The Secret of Ella and Micha köpte jag för halva reapriset på akaemibokhandeln när vi var i Stockholm på semestern. Fynd!
 
När vi var i Stockholm blev det givetvis ett besök på Science Fictionbokhandeln också. Jag lyckades hålla mig till att bara köpa tre böcker, starkt gjort ;) Jag har hört mycket gott om både the Wrath & the Dawn och A Thousand Nights. Vet egentligen inte så mycket om vad de handlar om förrutom att båda är retellings på tusen och en natt. Hoppas de inte liknar varandra för mycket bara. The neverending story är en barndomsfavorit. Hoppas jag tycker lika mycket om den nu, det var många år sen jag läste den.
 
The year of the rat är månadens bok från English Bookshop. Jag hade nån teori om att jag skulle läsa månadens bok innan nästa kommer varje månad (som ett krav för att få fortsätta prenumerera). Hittills har jag läst en.... Måste skärpa mig, hehe.
 
Du, bara har ju blivit tokhyllad överallt, så jag kände mig tvungen att köpa den jag med. Jag har redan hunnit läsa den, och den levde verkligen upp till mina förväntningar! Så fin bok!
 
Lisa Bjärbos bok besällde jag samma kväll som jag läste ut hennes Allt jag säger är sant. Gillade både den och Djupa ro så mycket, och hoppas såklart att den här är lika bra.
 
 
 
 
Har ni läst någon av de här böckerna, och vad tyckte ni isåfall? Vilken borde jag läsa först?

Läsalotsommar dag 4,5,6 och 7

Böcker / Permalink / 0
Det gick sådär att sammanfatta varje dag, haha. Och det gick lite sådär med läsningen också, jag tröttnade lite halvvägs. Jag fick ju en bra start iallafall, så jag fick ihop några sidor totalt ändå. Jag jag har på sätt och vis nått mina mål också. Jag har läst mer än tre böcker och jag har snittat på över 100 sidor/dag även om jag inte har läst så mycket varje dag, så jag är nöjd. :)
 
Antal lästa sidor dag 4-7: 436
Antal lästa sidor totalt: 1268
Antal utlästa böcker: 4
 

Läsalotsommar dag 2 och 3

Böcker / Permalink / 0
Jag och Robin åkte till Stockholm igår. På tåget dit påbörjade jag Faking it, och hann läsa 60 sidor.
Imorse läste jag en timme efter frukosten, och sen läste jag på tåget hem. Nu har jag precis läst ut boken, och vad bra den var!!!
 
Antal lästa sidor igår + idag: 319
Antal lästa sidor totalt: 768
Antal utlästa böcker: 3
 
Hur går det för er?
Till top