Månadsrapport: Maj

Månadssammanfattningar / Permalink / 0
 
Jag får väl säga att förra månadens lässvacka gav med sig. 16 böcker har jag hunnit med att läsa nu i Maj, 7 på svenska och 9 på engelska. Dubbelt så många böcker som förra månaden, så det är riktigt bra! Jag hade ju ett litet Harry Potter-tema i början på månaden och läste de tre första böckerna. Sen deltog jag ju i RYBSAT också och fick en hel del läst. En bra läsmånad helt enkelt.
 
47.Gatukatten Bob - James Bowen
48.Harry Potter and the Philosopher's Stone - J.K. Rowling
49.Harry Potter and the Chamber of Secrets - J.K. Rowling
50.iZombie: Dead to the world - Chris Roberson, Michael Allred
51.How to train your dragon - Cressida Cowell
52.Harry Potter and the Prisoner of Azkaban - J.K. Rowling
53.The Princess Diaries - Meg Cabot
54.Trollkarlens hatt - Tove Jansson
55.Tjockare än vatten - Carin Gerhardsen
56.An abundance of Katherines - John Green
57.Jag älskade honom - Anna Gavalda
58.3096 dagar - Natascha Kampusch
59.The Heir - Kiera Cass
60.iZombie: uVampire - Chris Roberson, Michael Allred
61.Stjärnstenen - Jo Salmson
62.En sekund i taget - Sofia Nordin
 
 
Bästa bok: The Heir! (Känns orättvist att välja Harry potter, haha)
Sämsta bok: Jag älskade honom, den var inte alls i min smak.
Månadens överraskning: En sekund i taget tyckte jag om jättemycket. Visste egentligen inget om den innan, utan slängde med den bara för att få rabatt på en beställning. En riktigt bra chansning ;)
Månadens besvikelse: An abundance of Katherines levde inte alls upp till mina förväntningar.
 

Söndagsläsning

Böcker / Permalink / 0
Just nu läser jag En sekund i taget, och den gillar jag mycket! Den är så tunn, så den går nog väldigt snabbt att läsa ut. Efter den tänkte jag ge mig på Anna and the french kiss. Har höga förväntningar på den.

The Heir

Recensioner / Permalink / 2
"Eighteen years ago, America Singer entered the Selection and won Prince Maxon's heart. Now the time has come for Princess Eadlyn to hold a Selection of her own. Eadlyn doesn't expect her Selection to be anything like her parents' fairy-tale love story...but as the competition begins, she may discover that finding her own happily ever after isn't as impossible as she's always thought."
 

Jag har längtat otroligt mycket efter den här boken, och nu när den är slut känner jag mig alldeles tom. Slutet alltså...... Känns inte okej att behöva vänta till nästa år på fortsättningen. Iallafall, den här boken känns inte riktigt lika fartfylld som de tidigare, utan det går lite långsammare. Det är kul att det är omvänt mot tidigare, och att det istället är prinsessan som ska välja en prins. Hon är inte så sugen på att gifta sig, men det är kul att se hennes personliga utveckling. Hon går ju hela tiden och tänker att hon är den mäktigaste kvinnan i världen, och med den inställningen är det kanske inte så lätt att hitta en pojkvän. Jag gillar tolken väldigt mycket. (Vill döpa en hund till Eikko nån gång, så fint! haha) Gillar även Kile väldigt mycket. När jag började läsa visste jag inte att det kommer en fortsättning, så jag trodde ju att hela Eadlyns selection skulle bli klar, men nu slutade den ju mitt i. Det ska bli så spännande att läsa nästa del! (Som blir den sista, snyft) Gillar iallafall den här boken precis lika mycket som de tidigare, högsta betyg alltså!
 
 
 
 
Till top