Årets sista nya böcker

Nytt i bokhyllan / Permalink / 0
Det blev en sista liten hög med nytt innan året tog slut ändå. Det där med köpstopp funkade bra ett tag, men jag tror att jag har tagit igen det nu på slutet, haha. Två tävlingsvinster, och de andra fyra har jag köpt själv. Inte så farligt iallafall. Det kan dock vara så att det är lite böcker på väg hem till mig från både bokus och bookdepository, men det räknas inte... ;)

Månadsrapport: December

Månadssammanfattningar / Permalink / 0
Då var det redan dags att sammanfatta december månads läsning. Det är inte klokt vad tiden går..
Nio lästa böcker iallafall, så jag är nöjd även om jag har så många böcker jag inte har hunnit med. Men då har jag något att läsa nästa år också, så det är väl bra på sitt sätt, haha.
 
134.Gasten - Ingela Korsell, Åsa Larsson
135.När hundarna kommer - Jessica Schiefauer
136.A living nightmare - Darren Shan
137.En julsaga - Charles Dickens
138.Det sällsamma fallet Benjamin Button - F. Scott Fitzgerald
139.Pettson får julbesök - Sven Nordqvist
140.Fortfarande Alice - Lisa Genova
141.Let it snow - John Green, Maureen Johnson, Lauren Myracle
142.The Vampire's Assistant - Darren Shan
 
Bästa bok: Fortfarande Alice, den var fantastisk!
Sämsta bok: Det sällsamma fallet Benjamin Button. Gillar den, men den var så kort. Den hade nog gjort sig bättre som roman och inte novell.
Månadens överraskning: Cirque du Freak. Var lite tveksam först, men nu har jag lyssnat på två böcker som båda var helt okej.
Månadens besvikelse: Let it snow. Alltså jag gillar John Green jättemycket. Lite för mycket tror jag, för jag har så höga förväntningar på allt han skriver. Hans novell var okej, men inte den bästa.
 

God Jul!

Böcker / Permalink / 1
Tänkte bara att jag skulle titta in här och önska god jul. Jag hade en väldigt trevlig julafton igår, men tråkigt nog har jag dragit på mig en förkylning. Så idag är jag ganska däckad och ska bara vara hemma och vila. Tänkte inviga några av mina julklappar jag fick, målarböcker! Blev så glad för båda två, och det passar ju perfekt att sitta och kladda lite när man ska ta det lugnt. :)
 
 
Till top