Ledig eftermiddag

/ Permalink / 0

Det fanns inte så mycket att göra på jobbet idag, så jag fick sluta vid två. Rätt skönt efter att ha jobbat varje dag sen i lördags. Just nu ligger jag ute på gräsmattan och har det bra. Borde egentligen gå in och ta itu med alla måsten, men jag ligger nog kvar här ett tag till :)

Måndag

/ Permalink / 0
Kom hem för kanske en halvtimme sen, har jobbat hela dagen. Utan knästöd också, och det gick bra iallafall. Är himla glad över det, hoppas det håller i sig. Det är lite ömt och så, men ingen större fara.

På lunchen följde jag med Jannica bort till sjön och satt och pratade i solen. Mysigt! Det har varit så fint väder idag, lite trist att jobba då och missa att njuta av värmen. Hoppas det är lika fint i helgen när jag är ledig :)

Söndag

/ Permalink / 2
Jobbhelg den här helgen. Igår jobbade jag 9.45-17.25 utan större problem, men idag ville inte mitt knä som jag. Så jag åkte hem vid 14, och sen har jag tagit det lugnt hela dagen. En skaplig promenad med Tage är det enda vettiga jag har gjort.

För er som inte vet så har jag en ruckning i knäskålen. Låter konstigt kanske. Det är en muskel i knäet som är dålig, så knäskålen är ostabil och jag får ont när jag belastar den. Tränar varje dag, och det har blivit skillnad på två veckor. Men vissa dagar är värre än andra. Hoppas det blir bättre snart, vill så gärna komma igång med mina morgonpromenader igen.

Nu ska jag ta en dusch innan jag bäddar ner mig i sängen. Tänkte antingen kolla på nån film, buffy eller Veronica Mars. Svårt val, haha. Puss
Till top