Nytt i hyllan - September

Nytt i bokhyllan / Permalink / 1
15 nya böcker den här månaden, förstår inte riktigt hur det går till haha. Jag har ju köpstopp fortfarande, och tycker att jag har varit ganska duktig ändå. Tre böcker har jag köpt, varav två på second hand och en ny.
 
Böckerna jag har köpt är de här. Björnstad kunde jag inte låta bli att köpa, har verkligen väntat på den! Tre minuter av Roslund & Hellström kunde jag inte heller låta bli när jag hittade den för en tia. Alltså, det var ju inte så länge sen den kom ut. En enda natt har jag hört mycket gott om, så jag kände att den var värd en fema ;)
 
Sen har det trillat in lite recensionsexemplar också! Den Vita Delfinen och Adam Stormstjärna och det Förlorade Arvet kommer från Lange förlag, Det enda som betyder något och en framtida hemmafrus bekännelser är från Hoi Förlag, och Ingenting och Allting fick jag från Bonnier Carlsen. Stort tack!
 
Som vanligt har jag fått lite böcker från Pappa också. Fick två pappkassar fulla, men som tur var (haha) hade jag läst mycket av det redan. Båda Martinas böcker har jag läst tidigare och gjort mig av med, men jag tror jag ska samla på mig dem igen.
 
Och sist men inte minst, A tale dark and Grimm är från ett bokbyte med Elin, och Finding Audrey är månadens bok från English Bookshop.
#1 - - Vargnatts%2520bokhylla:

Mycket spännande där!: )

Till top