Nytt i hyllan - Februari

Nytt i bokhyllan / Permalink / 1
15 nya böcker blev det i Februari. Det gick inte så bra det där med att inte skaffa så mycket nytt. Men jag har som mål att försöka läsa alla böcker jag köper under året i år, så jag får nog tagga ner lite. Inte kan jag skylla så mycket på bokrean heller, för jag hittade inte jättemycket i år.
 
Här har vi årets reafynd. Eller ja, kokboken är med på rean, men jag köpte en annan utgåva som var billigare än reapriset. Köpte första delen i önskemånglarens dotter på rean för två år sen tror jag (Har inte läst den än) och tänkte att jag kanske ska plöja hela serien på en gång. Ljuset vi inte ser har jag velat läsa länge efter alla lovord, Kaninjägaren kändes som ett måste trots att jag bara har läst e två första i serien. Charmen med tarmen ska bli jätteintressant att läsa, och Michaela Fornis bok köpte jag efter att ha läst hennes senaste som jag gillade väldigt mycket. Tycker hon skriver så bra!
 
Shadow and Bone och Cress har jag köpt billigt av Nelly, en ny Lucy Dillon går inte att motstå, och nästa bok i Land of Stories beställde jag medan jag läste bok tre i serien. Måste läsa snart!
 
Empire of Storms köpte jag eftersom jag läser Crown of Midnight (rimligt?), Rimligt lyckade ögonblick för den träffsäkra titeln och för att baksidetexten hade kunnat beskriva mig... Michaela Fornis och Therese Lindgrens böcker fick följa med hem när jag hade rabatt på akademibokhandeln. Dumt att inte passa på :)
 
 
Vad har ni fyndat på rean?
 
 
#1 - - Malin A:

Charmen med tarmen är jag nyfiken på. Såg henne på Skavlan för några år sedan och tyckte hon var superspännande. Ser fram emot recension =)

Till top