Read-a-long Crown of midnight (del 2)

Böcker / Permalink / 1
Nu har det blivit dags för andra inlägget i Read-a-longen tillsammans med Nelly.
 
 
 
Lite tankar om kapitel 18-36
 
Varning för spoilers!
 
Vad frustrerande det är när en karaktär gör helt fel och man inte kan göra nåt åt det. Förstår ni vad jag menar? Haha. Håller inte alls med Celaena i många av hennes beslut.Som när hon berättar för Chaol att hon inte har dödat de människor hon har fått i uppdrag att döda. Alltså det blir bara dummare ju mer jag tänker på det. Hans reaktion var precis som min just då - undrar om hon har blivit galen.
 
Gillar att man äntligen får veta lite om Celaenas förflutna. Även om det inte är så mycket så är det något.
 
Tycker verkligen om Chaol och Celaena tillsammans. Mer och mer. Så tråkigt att hon ser dem som fiender nu. Hoppas det inte slutar så. Vill ha mer!
 
Och att Nehemia är död. Trodde att hennes story skulle utveckla sig på ett helt annat sätt, typ att hon skulle avslöja att Celaena inte har dödat alla människor hon har blivit tillsagd att döda och sen därifrån. Men det här var oväntat. Tråkigt, gillade deras vänskap väldigt mycket. Så hemskt när Celaena upprepade Nehemias sista ord till henne hela tiden :(
 
MEN - Jag gillar att Celaena inte är så mesig längre. Har saknat henne. Det ska bli så spännande att läsa vidare och se hur det slutar!
 
 
 
#1 - - Nelly:

Haha, vi verkar vara överens om det mesta hittills.

Svar: Det verkar så, haha :)
Tina Håkansson

Till top